užitočné články

Ako sa pozerať na prezidentské inaugurácie 2017 online

Je takmer čas prisahať sa na Donalda Trumpa ako 45. prezidenta Spojených štátov. Takto môžete sledovať všetky inauguračné udalosti bez káblov alebo televízorov.

Tu je rozvrh na deň:

  • Slávnostný prísľub : 11:30 ET / 8:30 AM

  • Prísaha a inauguračná adresa: okolo poludnia ET / 9:00 dop

  • Obed: O 13:00 ET / 10:00 PT

  • Revízia ozbrojených síl: Okolo 14:00 ET / 11:00 PT

  • Inauguračný sprievod: Niekedy popoludní.

  • Zahajovacie lopty: 19:00 ET / 16:00 PT ďalej.

Existujú dva spôsoby, ako môžete sledovať všetko, čo sa odohráva:

  • Streamujte online: vo svojom prehliadači môžete sledovať živé vysielanie CBS a živé prenosy YouTube pre NBC News, CBS News, Univision, C-SPAN, Bloomberg Politics, USA Today a Washington Post. PBS bude tiež živým vysielaním udalosti cez Twitter.

  • Pozerajte na TV: ABC, NBC, CBS, CNN, PBS a Fox News pokryjú inauguráciu na svojich príslušných kanáloch. Skontrolujte svoje miestne záznamy.

Väčšina pokrytia sa začne okolo 11:00 ET / 8:00 PT, alebo približne pol hodiny pred skutočným slávnostným zložením prísahy. Ak by ste chceli mať spoločnosť, kým sa budete pozerať, naši kolegovia z Jezábeľu celú tu liveblogujú.